“Εορτασμός 25ης Μαρτίου”


Αγαπητοί Γονείς,

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου τα κάτωθι:

Η γιορτή στο σχολείο για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου ,θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24/3/2023 από το Ε1΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ και όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 11:00 πμ.

Πρωινή ζώνη και Ολοήμερο δε θα λειτουργήσουν εκείνη την ημέρα.

΄Οσον αφορά τους μαθητές/τριες που μεταφέρονται με το λεωφορείο, ενημερώνουμε ότι θα γίνει δρομολόγιο, αλλά θα είναι  προσαρμοσμένο στην ώρα της γιορτής (10:00-11:00) για όσα παιδιά επιθυμούν να την παρακολουθήσουν. Παρακαλώ όμως τους γονείς των παιδιών αυτών, να συνεννοηθούν με τη συνοδό του λεωφορείου για την ώρα που θα τα παραλάβει το λεωφορείο, καθώς και την ώρα που θα τα επιστρέψει.

25η Μαρτίου 2023-Εκδηλώσεις και παρέλαση

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ

  • Επίσημη δοξολογία στις 10:00 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Τριλόφου. Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα πρέπει να βρίσκονται 9:45 στην εκκλησία για να εκπροσωπήσουν το σχολείο.
  •  Επιμνημόσυνη δέηση, εκφώνηση πανηγυρικού και κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο των  Ηρώων στην Πλατεία Δημαρχείου.

Οι μαθητές του σχολείου Ε και Στ τάξης, οι οποίοι συμμετέχουν στην παρέλαση, θα βρίσκονται στις 11:15 μπροστά στο 1ο Δημοτικό σχολείο Τριλόφου, όπου θα συγκεντρωθούν όλα τα σχολεία και υπό τις οδηγίες της κ. Μαμασίδου Ξανθής θα παραταχθούν για να παρελάσουν.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Αυγέρη Αλεξάνδρα

& ο Σύλλογος Διδασκόντων