“Κάνουμε το σχολείο μας πιο όμορφο και πιο ασφαλές!”


Τη Δευτέρα ,στις 26/9/2022, το Σχολικό συμβούλιο συνεδρίασε στον χώρο του σχολείου μας με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης , εκπροσώπων των εκπαιδευτικών, της προέδρου της Σχολικής επιτροπής κ. Κούτρη Ευαγγελίας, καθώς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Συζητήθηκαν και υποβλήθηκαν αιτήματα που αφορούν την αισθητική αλλά και θέματα αναγκαίων εργασιών που πρέπει να γίνουν άμεσα στο σχολείο.

Η ανταπόκριση της σχολικής επιτροπής του Δήμου Θέρμης στα αιτήματα του Σχολείου και του Συλλόγου υπήρξε άμεση! Την Τρίτη και Τετάρτη έβαψαν όλο τον περιμετρικό τοίχο της αυλής στο χρώμα που τους ζητήσαμε… Μπορεί να δει κανείς τη διαφορά στις παρακάτω φωτογραφίες.

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

Το επόμενο βήμα είναι η φιλοτέχνησή του με όμορφες ζωγραφιές ,από εθελοντές γονείς ,σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Συνεργείο του τομέα Πρασίνου του Δήμου κλάδεψε και καθάρισε τον κήπο πάνω από τον μεγάλο τοίχο.

Επίσης τεχνίτες του Δήμου συγκόλλησαν, στερέωσαν και βίδωσαν τα κάγκελα, όπου χρειαζόταν, περιμετρικά του σχολείου, επιδιόρθωσαν την εξωτερική καγκελόπορτα που είχε πρόβλημα, έκαναν τις αναγκαίες εργασίες στην μεγάλη εσωτερική πόρτα του σχολείου, ώστε να μην μπαίνουν τα νερά της βροχής.

Τις επόμενες ημέρες περιμένουμε να ικανοποιηθούν και τα υπόλοιπα αιτήματά μας, ώστε το σχολείο μας να είναι ένας όμορφος , ασφαλής χώρος για τους μικρούς μαθητές μας.

Η κ. Κούτρη μας ενημέρωσε ότι άμεσα θα έρθει μηχανικός και συνεργείο ώστε να τελειώσει και η ράμπα του σχολείου.

Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον τομέα Παιδείας του Δήμου, τον κ. Αποστόλου και την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου , κ. Κούτρη για την ευαισθητοποίησή της και τη συμβολή της στην άμεση κινητοποίηση των συνεργείων του Δήμου, ώστε σε πολύ λίγες ημέρες να γίνουν όλα τα παραπάνω!

Η Διευθύντρια

Αυγέρη Αλεξάνδρα