” ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ eme – κωδικοί στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο “

Αγαπητοί γονείς ,

1.Σας ενημερώνω ότι από τις 19/9/22 και κάθε Δευτέρα στο σχολείο μας θα έρχονται ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός. Εάν επιθυμείτε να συζητήσετε θέματα που αφορούν το παιδί σας μαζί τους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου να μεταβιβάσω το αίτημα.

2. Ηλεκτρονική τάξη eme.

΄Εχω στείλει στους εκπαιδευτικούς των τμημάτων τους κωδικούς των μαθητών στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο ώστε να δημιουργήσουν την ηλεκτρονική τάξη τους στην πλατφόρμα eme.

Εσείς σαν γονείς, πρέπει να πληκτρολογήσετε στο google τη λέξη eme. Θα ανοίξει και θα ζητήσει το username και τον κωδικό του μαθητή. Πολύ πιθανόν να τους έχετε ήδη αποθηκευμένους από προηγούμενη χρονιά. Αλλιώς τους πληκτρολογείτε και κάνετε σύνδεση . Τους αποθηκεύετε. Κατά την είσοδό σας πάνω δεξιά υπάρχει ένα κουδουνάκι. Εάν η δασκάλα σας έχει στείλει πρόσκληση στην κυψέλη , πάνω στο κουδουνάκι θα δείτε τον αριθμό ένα που σημαίνει έχετε μήνυμα. Πατάτε πάνω και στο μήνυμα αποδέχεστε την πρόσκληση απαντάτε ναι , ώστε να ενταχθεί το παιδί σας σαν μέλος στην ηλεκτρονική τάξη του τμήματος.

EINAI ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ  USERNAME ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ SCH, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.

3. Επίσης τους έχω στείλει και τα email σας ώστε να κάνουν ομάδα του τμήματος και όταν χρειάζεται να επικοινωνούν μαζί σας.

΄Όλα αυτά βέβαια χρειάζονται κάποιες μέρες, γι΄αυτό μπαίνετε καθημερινά στην eme για να δείτε πότε ο/η δασκάλα/ος σας θα σας στείλει την πρόσκληση για να την αποδεχθείτε.

΄Οποιος έχει κάποιο πρόβλημα με τον κωδικό του, μπορεί να μπει στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο και να κάνει ανάκτηση. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Η διευθύντρια

Αυγέρη Αλεξάνδρα