“Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο σχολείο μας”

Το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 , έγινε όπως κάθε χρόνο το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας, που είχε ντυθεί στα γιορτινά! Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, να κάνουν face painting, να παρακολουθήσουν μαθήματα ρομποτικής και να διασκεδάσουν. Τα μικρούλια μας της Α΄ τάξης χόρεψαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κέρδισαν τις καρδιές όλων με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ. Μουστάκη και κ. Παυλίδου. Η χορωδία του σχολείου με την ακούραστη μουσικό μας κ. Πέλη μας έβαλε στο γιορτινό κλίμα τραγουδώντας στα ελληνικά, στα αγγλικά , γαλλικά και στα γερμανικά!!! Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν και οι καθηγήτριες ξένων γλωσσών κ. Μπάκα, κ. Σιμιτσή και κ. Αγραφιώτη. Εκπληκτικό το φωτόδεντρο που ετοίμασε ο δάσκαλος των καλλιτεχνικών μας κ. Νάσος Καράμπελας!
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου του σχολείου! Αργότερα οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Οι εκπαιδευτικοί των τάξεων είχαν ετοιμάσει με τους μαθητές τους διάφορα στολίδια, τα οποία πουλήθηκαν στο παζάρι με σκοπό την ενίσχυση του σχολείου!! Μπορείτε να δείτε παρακάτω αυτή την όμορφη προσπάθεια των δασκάλων μας!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος για ακόμα μια χρονιά με πολύ μεράκι και προσωπική προσπάθεια οργάνωσε αυτήν την όμορφη βραδιά!!

Translate »