“Καλά Χριστούγεννα ” Τμήμα Υπολογιστών

Το τμήμα Υπολογιστών, με την καθηγήτριά του κ.Σοφία Κουρκουλάκη σας εύχεται “Καλά Χριστούγεννα” με μια κάρτα, δημιουργία των μαθητών και μαθητριών του τμήματος!

Μόλις εμφανιστεί η κάρτα στην οθόνη πατήστε το πράσινο σημαιάκι για να τη δείτε ολόκληρη!

” Εκκλησιασμός του σχολείου για τα Χριστούγεννα”

Ανακοίνωση
Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές του σχολείου μας, με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων, θα εκκλησιαστούν την Παρασκευή 22/12/2017. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να ετοιμάσετε τα παιδιά σας για να κοινωνήσουν εκείνη την ημέρα.
Ο Διευθυντής
Ζδράλης Ευάγγελος

” Προσφορά αγάπης στο Χαμόγελο του Παιδιού”

΄Οπως σας είχαμε ενημερώσει το σχολείο μας στα πλαίσια των άγιων ημερών που έρχονται επέλεξε να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης και να τα προσφέρει στο ” Χαμόγελο του Παιδιού”
Εχθές Δευτέρα, 18/12/2017, έγινε η παράδοση σε εκπρόσωπο της οργάνωσης στο χώρο του σχολείου μας, από όπου είναι και η φωτογραφία που ακολουθεί.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς μας και τους μικρούς μας μαθητές και μαθήτριες που συνέβαλαν σε αυτή την προσφορά αγάπης!
Σας ευχόμαστε ” Καλές γιορτές με υγεία!”

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

” Βαθμοί Α΄ τριμήνου” 2017-18

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΛΟΦΟΥ 11/12/2017
ΤΗΛ:23920 – 61244
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς,
Την Δευτέρα 18/12/2017, από τις 13:15 έως τις 14:00, θα σας επιδοθούν οι έλεγχοι του Α΄τριμήνου και θα ενημερωθείτε από τους εκπαιδευτικούς για την πρόοδο των παιδιών σας.
Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά εκείνη την ημέρα.
Ο Διευθυντής

Ζδράλης Ευάγγελος

” Περιμένοντας τα Χριστούγεννα στο σχολείο μας”

Περιμένοντας τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, το σχολείο μας έβαλε τα γιορτινά του και οι εκπαιδευτικοί μας στόλισαν με μεράκι και φαντασία όλους τους χώρους, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα για τους μικρούς μας μαθητές!!!

Συγχαρητήρια σε όλους για τις πραγματικά όμορφες δημιουργίες τους!

Translate »