“Καλό καλοκαίρι”

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τριλόφου εύχεται στους μαθητές και μαθήτριές του, καθώς και στις οικογένειές τους “Καλή ξεκούραση και ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!!!”

“Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς”

“Λειτουργία σχολείου λόγω εκλογών”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των εκλογών τα σχολεία δε θα λειτουργήσουν:
1. Την Παρασκευή 24/5/2019 και τη Δευτέρα 27/5/2019
2. Την Παρασκευή 31/5/2019 και τη Δευτέρα 3/6/2019, μόνο στην περίπτωση που θα διεξαχθεί επαναληπτική ψηφοφορία για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ή το Δήμο Θέμης.
Ο Διευθυντής
Ζδράλης Ευάγγελος

“Πασχαλινές ευχές”

Αγαπητοί γονείς,
Ο διευθυντής του σχολείου, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού σχολείου Τριλόφου, σας εύχονται ολόψυχα για τις ΄Αγιες μέρες του Πάσχα που έρχονται,

“Χρόνια Πολλά, “Καλή Ανάσταση”,

με την ελπίδα ότι το ΄Αγιο Φως της Ανάστασης θα φέρει υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους σας!

” Εκκλησιασμός πριν το Πάσχα”

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 19/4/2019, τελευταία μέρα πριν το Πάσχα, θα γίνει εκκλησιασμός στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, αμέσως μετά την προσευχή στις 8:15.΄Οσοι επιθυμούν μπορούν να φέρνουν στους εκπαιδευτικούς των τάξεων τους είδη πρώτης ανάγκης και συσκευασμένα τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν στην εκκλησία για βοήθεια συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.
Μετά την επιστροφή μας το πρόγραμμα του σχολείου θα συνεχιστεί κανονικά (και ο πρωινός κύκλος και το Ολοήμερο). ΄Οσοι μαθητές δεν επιθυμούν να μεταβούν στην εκκλησία, μπορούν να παραμείνουν στο χώρο του σχολείου, συνοδεία εκπαιδευτικών.

Translate »