” Πολιτεία Πολιτισμού” Φιλανθρωπική δράση

 Η «Πολιτεία Πολιτισμού» είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, η οποία δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από ανθρώπους που ασχολούνται χρόνια με τον πολιτισμό στην πόλη. Η εταιρία έχει ευρεία και πολυσήμαντη δράση στους τομείς του Πολιτισμού, της Τέχνης, της Παιδείας, της Νεολαίας με στόχο να προάγει την ανάπτυξη πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων,  τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, τον Εθελοντισμό, την οργάνωση εκδηλώσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας,  και την χορήγηση Υποτροφιών με οικονομικά και καλλιτεχνικά κριτήρια.

Η Πολιτεία Πολιτισμού διοργάνωσε τη σημαντική χριστουγεννιάτικη 3ήμερη φιλανθρωπική εκδήλωση, από 22/12/2014 έως και 24/12/2014, στην πλατεία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, με σκοπό τη συγκέντρωση μεταχειρισμένων, άρτιων και χρηστικών παιχνιδιών, για να διατεθούν σε ορφανοτροφεία και ιδρύματα της πόλης μας καθώς και για τη συγκέντρωση κατεστραμμένων- χαλασμένων παιχνιδιών για ανακύκλωση.

Στη δράση αυτή συμμετείχε και το σχολείο μας, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων. Συγκεντρώθηκαν παιχνίδια που έφεραν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας, τα οποία παραδόθηκαν την Τρίτη 23/12/2014 στην Πλατεία Αριστοτέλους από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Θεολόγο Νταϊρούση, τον Υποδιευθυντή κ. Σταύρο Παπαθωμά και εκπροσώπων του Διδακτικού Προσωπικού, πάντα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Δείτε εδώ φωτογραφίες

πολιτισμος

Η προσφορά αγάπης από το 2ο Δημ. Σχ. Τριλόφου

Translate »