“Επαναλειτουργία του σχολείου”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Αγαπητοί γονείς,

   Τη Δευτέρα 1/6/2020,γνωρίζετε ότι  το Σχολείο μας θα λειτουργήσει  ξανά  και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

 –  Με τη βοήθεια   του  Δήμου Θέρμης,  όλα τα σχολεία θα απολυμανθούν πριν την  έναρξη των  μαθημάτων και θα υπάρχουν,  καθ’ όλη τη διάρκεια  του  σχολικού προγράμματος, δύο καθαρίστριες οι οποίες  θα καθαρίζουν  ενδιάμεσα   τις αίθουσες,  τις τουαλέτες και τους κοινόχρηστους χώρους,  σύμφωνα με τις οδηγίες του  ΕΟΔΥ.

 –  Όλα τα   τμήματα θα  χωριστούν  σε δύο υποτμήματα  κατά αλφαβητική σειρά.   Το πρώτο  υποτμήμα  θα  έρθει στο σχολείο την ερχόμενη εβδομάδα   τις μέρες: ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΕΤΑΡΤΗ  και ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ. Το δεύτερο υποτμήμα θα έρθει τις μέρες:  ΤΡΙΤΗ  και ΠΕΜΠΤΗ. Την επόμενη εβδομάδα ή σειρά θα αλλάξει. Η αλφαβητική σειρά των μαθητών θα παραβιαστεί μόνο στην περίπτωση  που υπάρχουν  αδελφάκια  που φοιτούν, στο Νηπιαγωγείο το Δημοτικό  ή και στο Γυμνάσιο -Λύκειο  για να συμπέσουν οι  ίδιες μέρες φοίτησης  και εφόσον  το επιθυμούν οι γονείς τους.

   -Οι δασκάλες  των τμημάτων  σας  θα επικοινωνήσουν μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

–   Θα  σας παρακαλούσαμε να φέρνετε  τα  παιδιά σας στο Σχολείο το χρονικό διάστημα  8:00 έως 8:15, γιατί δεν μπορούν να παραμένουν  στη αυλή  αλλά  θα πρέπει να ανεβαίνουν κατευθείαν στις αίθουσές  τους.

  – Σε όλους  τους χώρους τους Σχολείου  θα υπάρχουν αντισηπτικά αλλά, αν επιθυμείτε, μπορείτε να βάζετε στη τσάντα του παιδιού σας και το δικό  του αντισηπτικό. Η μάσκα για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς  είναι προαιρετική.

– Η  μεταφορά  των  μαθητών  με το λεωφορείο  θα γίνεται κανονικά από  τη  Δευτέρα. Έχουν  προβλεφθεί όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών σας,  όπως  η καθημερινή  απολύμανση  του λεωφορείου  και η   μικρότερη από 50% πληρότητα.

   -Το  ολοήμερο  δεν  θα λειτουργήσει  με απόφαση  του Υ.ΠΑΙ.Θ.

   -Θα λειτουργήσει κανονικά η  Πρωινή  Ζώνη.

    -Οι γονείς που επιθυμούν  να πάρουν βεβαίωση  φοίτησης  από το Σχολείο,  για να δικαιολογήσουν την  άδεια ειδικού σκοπού, θα πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση,  αιτιολογώντας  τους   λόγους απουσίας  του παιδιού τους.

  – Για κάθε  πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε  μαζί μας  στο τηλέφωνο 23920 61244, από τις 8:00 έως τις 13:30.

                                                                                                                                                                     Ο   ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                                                                                              ΖΔΡΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ